Autokuća Tasić Subotica Politika integrisanog sistema menadžmenta

Da li tražite automobil iz snova? Onda ste u Volkswagen došli na pravo mesto. Obezbedite novo vozilo koje je odmah dostupno ili konfigurišite željeni model prema sopstvenim željama..

  1. Autokuća Tasić Subotica
  2. Politika integrisanog sistema menadžmenta
05.02.2024
Aktuelno u auto kući

Politika integrisanog sistema menadžmenta

Politika integrisanog sistema menadžmenta


AUTOKUĆA TASIĆ D.O.O. bavi se prodajom i pružanjem usluge servisiranja, putničkog i privrednog programa marke Volkswagen, prodaja polovnih vozila i usluga servisiranja ostalih brendova.

Posvećeni smo pružanju vrhunskog iskustva našim klijentima kroz visoke standarde kvaliteta u svim aspektima našeg poslovanja.

Glavni cilj naše kompanije je postizanje potpunog zadovoljstva naših kupaca. Svesni smo da je međusobno poverenje koje godinama gradimo od suštinskog značaja, te se obavezujemo da ćemo u kontinuitetu unapređivati naše usluge kako bismo ispunili i premašili njihova očekivanja.

Doslednost u pružanju usluga koje nudimo sprovodimo kroz striktno poštovanje standarda i procedura koje smo implementirali. Svaki član našeg tima odgovoran je za održavanje doslednosti u kvalitetu rada.

Kontinuirano ulažemo u obuku i razvoj našeg tima, kako bismo osigurali kompetentnost i stručnost naših zaposlenih, a na taj način i pružili vrhunske usluge našim kupcima.

AUTOKUĆA TASIĆ D.O.O. prepoznaje značaj bezbednosti i zdravlja svojih zaposlenih. Obavezjemo se na pružanje sigurnog radnog okruženja, redovnu obuku o bezbednosti, identifikaciju i upravljanje rizicima kako bismo minimizirali rizik od povreda i očuvali zdravlje naših zaposlenih.

Svesna svoje odgovornosti prema životnoj sredini, i stalno podižući svest o važnosti očuvanja životne sredine, AUTOKUĆA TASIĆ D.O.O. je maksimalno posvećena smanjenju ekološkog uticaja kroz primenu održivih praksi i poštovanje zakonske regulative u ovoj oblasti.

Smatramo da je postizanje kvaliteta proces bez kraja. Stoga kontinuirano pratimo i analiziramo povratne informacije, merimo performanse i sprovodimo pobojšanja u svim aspektima našeg poslovanja. Podstičemo naše zaposlene da predlažu inovativne načine smanjenja uticaja na životnu sredinu i unapređenje bezbednosti na radu.

Poštujemo i pridržavamo se svih relevantnih zakona i regulativa, kako bismo obezbedili integritet našeg poslovanja i zadovoljstvo svih zainteresovanih strana.

Sa ovom Politikom, upoznati su svi zaposleni. Politika integrisanog sistema menadžmenta je dostupna i raspoloživa svim zainteresovanim stranama.

Prijava na Newsletter

Sa našim newsletterom redovno ćete primati informacije i novosti kao i izbor ekskluzivne ponude vozila!

Uneti podaci nisu validni. Molim vas, pokušajte ponovo.

Molimo odaberite oslovljavanje

Nažalost, došlo je do problema sa registracijom na Newsletter. Pokušajte ponovo kasnije.

checkbox_default

Hvala!

Upravo ste se prijavili za naš Newsletter.

Sie erhalten von uns umgehend eine E-Mail mit einem Bestätigungslink. Bitte bestätigen Sie diesen Link, um Ihre Anmeldung abzuschließen.