Autokuća Tasić Jagodina Novosti

Da li tražite automobil iz snova? Onda ste u Volkswagen došli na pravo mesto. Obezbedite novo vozilo koje je odmah dostupno ili konfigurišite željeni model prema sopstvenim željama..

  1. Novosti
  2. „Zlatni volan 2017“ za novi Arteon: Gran Turismo pobednik u srednjoj i višoj klasi
14.11.2017
NOVOSTI IZ VOLKSWAGEN-A

„Zlatni volan 2017“ za novi Arteon: Gran Turismo pobednik u srednjoj i višoj klasi

Wolfsburg - Novi Arteon dobio je jednu od najznačajnijih evropskih automobilskih nagrada: "Zlatni volan 2017". Volkswagen Gran Turismo dobio je to priznanje u kategoriji srednje i više klase.

Volkswagen Arteon

Dr. Frank Welsch, član uprave marke Volkswagen za putnička vozila zadužen za područje razvoja, primio je nagradu u utorak uveče u berlinskoj izdavačkoj kući Axel Springer: "Zadovoljni smo dobrim reakcijama čitatalaca časopisa AUTO BILD i novina Bild am Sonntag na novi Arteon. Na ovom sportskom automobilu sa četvoro vrata jasno se može videti koliko smo truda uložili u njegov razvoj. Smatram da je 'Zlatni volan 2017' priznanje svim zaposlenima u Volkswagenu."

"Zlatni volan 2017" okupio je 42 nova modela vozila. Čitoci časopisa AUTO BILD, njegovih više od 20 evropskih partnerskih magazina i novina Bild am Sonntag odredili su najbolja vozila u prethodnom izbornom krugu. Potom je 52 člana žirija testiralo preostalih 20 automobila u pet kategorija na italijanskoj testnoj deonici Balocco.

Članovi žirija bili su vozači trka Walter Röhrl, Hans-Joachim Stuck, Mick Schumacher, Matthias Ekström, Sebastian Ogier i Timo Scheider. Vozila su ocenjivale i poznate osobe-zaljubljenici u automobile kao što su Barbara Schöneberger, Kai Pflaume i Richy Müller kao i glavni urednici grupacije časopisa Bild, stručnjaci za umrežavanje, dizajneri, inženjeri, osobe koje često voze i po prvi put i članovi društava za zaštitu okoline.

Pritom, Arteon je odneo pobedu u kategoriji srednje i više klase. Po mišljenju žirija ovaj Gran Turismo je svestran sa vrhunski usklađenim voznim karakteristikama, dobrim motorom i odličnim upravljačem.

Izvor: volkswagen.rs

Prijava na Newsletter

Sa našim newsletterom redovno ćete primati informacije i novosti kao i izbor ekskluzivne ponude vozila!

Uneti podaci nisu validni. Molim vas, pokušajte ponovo.

Molimo odaberite oslovljavanje

Nažalost, došlo je do problema sa registracijom na Newsletter. Pokušajte ponovo kasnije.

checkbox_default

Hvala!

Upravo ste se prijavili za naš Newsletter.

Sie erhalten von uns umgehend eine E-Mail mit einem Bestätigungslink. Bitte bestätigen Sie diesen Link, um Ihre Anmeldung abzuschließen.